Serving Badminton in Canterbury

Ray ban online store

Welcome to our ray ban online store,we offer large number of ray ban 2015 new sunglasses for men and women,save much money for you.

Elke dag weer een warm, een zonnebril en het verkopen van goederen.Gisteren, moderne. Journalisten in Nanjing winkelcentra, warenhuizen is gebleken dat veel ouders van kinderen die zonnebril, rekening houdend met ray ban online store de stijl is knap.In dit verband, provincie Jiangsu, de People 's ziekenhuis opticien zei dat aandacht moet worden besteed aan de keuze van het materiaal en de zonnebril, een zonnebril in de ogen van een kind kwaad doen.

Mededeling van de Commissie Rapporteur moderne. Journalisten Liu.

Bezoeken van journalisten

Het verschil tussen ray ban de prijzen op de markt van grote, zonnebril.

De journalisten dat kinderen een zonnebril, grote verschillen in prijs, groothandel in sommige kinderen als een zonnebril van $10 vice - en winkelcentra, in de winkel is de prijs van een paar honderd dollar.

- bijna, waarom zo veel prijs verschil zei dat het belangrijkste verschil in de lens van de materialen.De meeste goedkope zonnebril is niet alleen een kunststof Lens, zonnebrand, maar ook oog voor de schade.

In het licht van de pupillen krimpen, verwijde pupillen, donker.Goedkope zonnebril UV - het slechte functioneren van de lens, de kleur van de intensiteit van de invallende licht gedaald, tot de grootte van de pupillen, op dit moment niet geblokkeerd worden door UV - meer schade aan de ogen, of zelfs nog meer schade dan niet met een zonnebril.

Bovendien, de slechte kwaliteit van de ruwheid van het bestaan van een zonnebril, vaak door de hoge mate van ongelijke dikte, de kleur, de lens niet uniform, de optische eigenschappen is slecht.Draag een lange tijd ray bans kunnen leiden tot een wazig zicht, hoofdpijn, duizeligheid, vertigo, vermoeidheid, enz., kan leiden tot ernstige afname van het gezichtsvermogen."Ook als gevolg van klinische ontmoet zonnebril materiaal als gevolg van de slechte been breken aan allergieën bij kinderen, kinderen ogen gevallen." zei, "een zonnebril niet kiezen voor kinderen, geen product.Kinderen moeten aandacht besteden aan de functie van een zonnebril dragen, in plaats van schoonheid. "

De dokter zei dat

Lange tijd niet geschikt voor kinderen met een zonnebril

voorstellen ray ban shop gaan, kunnen de ouders voor de kinderen dragen van het effect van de hoed.In de zon buiten, met name in de zee kan een zonnebril dragen, maar het mag niet te lang, de controle op één of twee uur.

In de binnen - of in de schaduw onmiddellijk na het verwijderen van een zonnebril.Opgemerkt moet worden dat, bij kinderen jonger dan 6 jaar niet geschikt voor lange tijd een zonnebril.Met name de kinderen onder de drie jaar, de visuele functies nog niet volwassen, meer licht nodig en een duidelijk beeld te stimuleren, die lange tijd een zonnebril, maculaire regio niet efficiënt kunnen worden gestimuleerd, de verdere ontwikkeling van ray ban 2015 invloed zal zijn op de visie, in ernstige gevallen kan leiden tot een tekort.

 

Interclub Rules

See the Official Rules for the Interclub Competition