Van de nieuwe kinderen sportschoenen Nike air max vijftig procent korting te koop!

---Bungalow_foto.jpg

Van de nieuwe kinderen sportschoenen Nike air max vijftig procent korting te koop! Registreer nu stuur $ 5 Coupons

Nike Air Max 2014 loopschoenen nieuwe lijst met lichtgewicht mesh en engineering functies. Goedkope Nike Schoenen Project ontwerpers zullen gaas met lichtgewicht schuim en naadloze integratie van gevelbekleding, zowel passen bij de vorm van de voet, maar ook om extra steun te verlenen. HardloopSchoenen Nike Nieuwe Air Max loopschoenen voor de loper om meer licht, meer flexibele en superieure demping loopervaring, twee-kleurverloop kussen brengen over het gebruik van Air Max loopschoenen, Kinder Nike Air Max luchtkussen ontwerp maakt nog meer in het oog springende en mooi. Nike Air Max 1 als de initiatiefnemer van zichtbare luchtkussen loopschoenen, verrekening van een revolutie in de atletische schoenindustrie, het hervormen van het ontwerp patroon functies hardloopschoenen. Na dat, Air Max loopschoenen, Nieuwe Nike Air Max loopschoenen is uitgegroeid tot een symbool van de prestaties en mode. Nike Air Max 2014 hardloopschoenen heeft geopend NIKEiD online maatwerk service, kan de consument de officiële website te bezoeken of om een ​​deel van de Nike winkel, Nieuwe Nike Schoenen Nike loopschoenen aan hun eigen exclusieve te creëren.

Functies en prestaties voordelen

Gewicht: 13.2 ounces / 373 gram (mannen 10 yards)

Rond de palm hoogteverschil: 13mm

Bovenleer

Gehele bovenste met mesh-technologie engineering, voldoende ventilatie, en kan ondersteuning voor de sites het meest behoefte van de voet bieden.

Bekleding technologie om ervoor te zorgen naadloze reeks slimme comfortabel om te dragen, en verbeterde ondersteunende voelen.

Lichtgewicht techniek in combinatie met geperforeerde schuim nauwkeurig ingesteld voldoen aan de vorm van de voet, de voet om adequaat te ondersteunen.

Zool

Transparante groene rubberen wafel buitenzool biedt uitstekende duurzaamheid en multidirectionele tractie.

Tussenzool biedt flex groeven om de flexibiliteit van de voorvoet verhogen.

Gebogen groove en de Nike Air Max kussen betekent fit om u vlotte, efficiënte stap te brengen.

Tubular geometrie hele palm Nike Air Max kussen, terwijl het verbeteren van de flexibiliteit van de voet onder meer lucht en het bereiken van buitengewone demping effect van topkwaliteit, laat de natuur soepel lopen.

Gebeeldhouwde Cushlon tussenzool combineert een goede demping en veerkracht, het verstrekken van comfort en bescherming voor de drager.

BRS1000 zeer slijtage carbon rubber hiel, om de slijtvastheid te maximaliseren.

------bungalowtrips.nl.png